Bordet til Veslemøy.

Finert bordplate

Mellom all nissespikkinga og engleproduksjonen her for tiden, prøver vi også å få fullført det morsomme salongbordet vi har fått i oppdrag å utvikle og skape. Det er et bord som lenge har svirret rundt på ideplanet i mange hoder, og som vi nå prøver å konkretisere på en vakker og smakfull måte. Det krever endel tenking, tegning, testing etc, før vi er ferdig. Foreløpig er det tidlig i prosessen, men her er ihvertfall noen bilder av hva vi jobber med, og håper det kan være spennende å følge med etterhvert som det utvikler seg.

Utkast til formen på sargen.
To utkast til svung på bordbeina.
Eirik skar en dummy på en drueklase.
Ingrid skar en dummy til vinbladene i rankene som skal slynge seg rundt sargene.

Ideen bak bordet er et bord med myke organiske former, forsynt med vindrueranker som slynger seg rundt. Smakfullt barokk.  Det kommer mer bilder etterhvert. (Mer interessant stoff om dette kan man finne på  www.geisfus.blogspot.com )

2 kommentarer om “Bordet til Veslemøy.

  1. Eh, tror ikke det er sånne engler som du tenker deg, det er mer pepperkakemanntypen, sveivfet ut på kontursag, for å selge på julemessa på Andgard oppi lia her.

Det er stengt for kommentarer.