Hurra! Bloggen vår fyller ett år!

Det er artig å se hvor mye rart vi har fått gjort på dette året, men det rare er at det er ikke alt. Det er masse vi ikke har fått med, fordi vi har glemt å ta bilder, eller ikke er stolte av det eller av andre grunner har glemt det. Egentlig burde vi ha lagd en kjempekavalkade, men det har vi jo ikke tid til, så derfor blir ettårsdagen herved markert med dette:

Skjæringa til Reidar Nyrnes. Ett av de virkelige høydepunktene i dølaskurdtradisjonen.
Are koser seg i sofaen med sine nye høvler.
Vidar var den første til å slenge sammen en kniv, da Dovre knivforening ble startet. Skaft i lønn og hjortehorn.
Vi har som ideal at alt vi lager skal se ut som " A million bucks"!
Dr. Tulps anatomileksjon a la Dovre.
Dr. Tulps anatomileksjon a la Dovre. Eirik og Are flår et moskushode.

Bloggen har blitt en suksess, og vi får masse positive tilbakemeldinger , og oppdrag. Bilder fra bloggen har blitt lånt eller kjøpt for å illustrere opptil flere bøker, og artikler herfra har blitt brukt i hovedoppgaver , årsrapporter og andre publikasjoner. Vi håper neste år blir like bra.

2 kommentarer om “Hurra! Bloggen vår fyller ett år!

Det er stengt for kommentarer.