Kult verktøy. Cool tool.

Kjøttøks. Cleaver.

 

 

This one has been around in the workshop for so long that I have completely forgotten how cool it is!  Its an old Norwegian meat cleaver, stamped «Geilo». Bought at «Vestkanttorget» . The handle was so worn out, that I replaced it with a japanese inspired handle made of holly and buffalo horn. It is excellent for splitting wood. We use it for instance, when we make tablets for tablet looms.

 

Denne har vært på verkstedet så lenge at jeg helt har glemt hvor kul den er. En gammel kjøttøks av merket «Geilo» , kjøpt på Vestkanttorget. Skaftet var sprukket, så jeg satte på et nytt japaninspirert skaft av kristtorn og bøffelhorn. Den er glimrende til splitting av treverk, og vi bruker den, for eksempel, når vi lager emner til brikkevevbrikker.

En kommentar om “Kult verktøy. Cool tool.

Det er stengt for kommentarer.