Kult verktøy. Cool tools

Et oppgitt kjellerfunn av en øks. Den så ut som den var rusten tvers igjennom, men det viste seg at det lot seg slipe vekk,-og det var fortsatt stål igjen. A lost case of an axe, found in somebodys basement. But although it looked like it was rusted right through, - actually there was still some steel in there.

 

 

En enhånds høyrehånds øks. A one-hand-right-hand- axe...

 

 

Selv om det originale skaftet var svært slitent, var det nok igjen til å gi indikasjoner på hvordan det hadde vært. Even though the original handle was very worn, enough was left to indicate how it was shaped.

Økser som har en flatside og er ment å brukes kun på en side, har som regel stålet liggende på denne siden, og kan ofte bli ødelagt av rust, men i dette tilfellet gikk det bra… Axes that are either left or right winged can often be damaged by rust, since the steel is on one side, but luckily, in this case,  it went well.

 

En kommentar om “Kult verktøy. Cool tools

Det er stengt for kommentarer.