Interiørspalten

Den store verden og det søte liv har kommet til Dovre!!!

En Botti & Gandolfo fra 1950!

Dette er design og industriellt håndverk på sitt ypperste!

En slik sammensmeltning av bra design og gjennomtenkt teknisk kvalitet er det nesten bare italienere som kan hoste opp. Man kan formelig lese den lange familiehåndverksbedrifthistorien, fra lite hulliveggenverksted i den lille byen Chiavari for generasjoner siden med nedarvet dyp håndverkerforståelse, i de overmåte elegante bena som med sitt utspekulerte tverrsnitt, sitt flammete, spenstige askemateriale, og sine buktende former og bevegelser, snor seg som kvinnelige lemmer, fra setet og ned til lillefingertykkelse der det blanklakkerte treet møter bakken.

Dette er gøy!!!Boni Wiik

3 kommentarer om “Interiørspalten

Det er stengt for kommentarer.