Ha! Gøy å rydde på datamaskinen…

 
 

Fant noe gamle greier som kanskje er interessant for noen.

 

For endel år siden ble vi bedt om å prøve å finne på en dekorasjon til en svær vegg i et spa, som skulle på en minimalistisk måte hinte om norden/Skandinavia. A couple of years ago, we where asked to come up with an idea for a huge wall decoration in a spa. The decoration was supposed to be minimalistic, and give a hint of Scandinavia.

 

 

 
 
Vi gikk for noe stavkirketakinspirert. Det geniale med en sponkonstruksjon som denne er at den har en viss dybde, selvom den er flat, og dermed skapes det fantastiske skyggeeffekter som endres med forskjellig lyssetting.
We went for stave church roof shingles. Although the decoration is fairly flat, it has enough depht to make fantastic light and shadow effects when exposed to light from different angles.
 
 
Ren ubehandlet furu, Akk, kan det bli mer enkelt og nordisk? Plane untreated pinewood. Sigh! Can it be more simple and nordic?